Mnk2 Seyma-07 kendi sancimi beklemeye firsat kalmadi gecenin bir yarisi aniden suyum geldi hic bir sancim biseyim yoktu hemen apar topar hastneye gittik alttn muayne yapip suni sanci verdiler bekleseydim SancısIZ doğum yapabilirdim
Seyma-07 Mnk2 hmm su gelince panik olup hastaneye gittiniz şu suni sancı neden veriyorlarsa yaa kendi sancınız suyunuz gelmiş işte ne güzel 🤔teşekkür ederim cevaplar için bu arada 😊
Mnk2 Seyma-07 evet birazda acemilik diyelim 😊 ne demek rica ederim Rabbım kolay dogumlar nasip etsin 🤲
Zlfkrrr HavvaSy HavvaSy biz de aynı şekilde bekliyoruz bende Antalya medical e gidiyorum . Doktorun kim canım bana da 41 tamamlar dedi
Seyma-07 Zlfkrrr 41tamamlar ne demek oluyo benim 40+6 bekleyemeyiz diyo napcam bilemiyorum 😬😬🥺41+ilerisi olmuyo dedler de
HavvaSy Zlfkrrr mine hoca..sabah tekrar gidicez, en son Cuma yatış olcak (40+6’da) sizin doktorunuz kim?
acemiii cagla24 Merhaba ilişki sırasında boşalma mı doğumu başlattı sizce yoksa sadece ilişki mi yaşadınız..Doktorum bana gerek yok dedi ama çok tavsiye ediyorlar
cagla24 acemiii kusura bakmayın yeni gördüm ya 🙊 korunmasız ilişki yaşamıştık zaten spermin rahim ağzını yumuşattığı söyleniyor
Brclidya Tubiss--- sancılar düzensiz benim de haftaya doğum var açılmayı gec kapanmış bile haftaya cumaya kadar kendi geldi geldi yani yoksa suni sancılar verilcek boşuna cekiom yani sancı da 🤣
Zlfkrrr HavvaSy benim ki de derya hanım bizde yarın gitcez 40+1 oluyor umarım daha bekletmez suni şancı verir
Zlfkrrr HavvaSy biz Yarın sabah gitcez canım cuma günü idi. Bakalım artık bi tarih verir diye düşünüyorum. Sizi de Allah kurtarsın inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna
Zlfkrrr HavvaSy bu arada covid testi yaptılar mi sadece sana mı istiyor refakatcina da istiyor mu. Covid yapıyorlar dedi bi arkadaş
HavvaSy Zlfkrrr hasta yatış ofisinde istediler doktora sorduk, normal Doğum için istemiyoruz arkadaşlar, sezaryen da istiyoruz onu dediği için yaptırmadık iyiki de yaptırmamışız, sabah hastaneye yatış yaptığımızda kandan yapıldı test, ekstra ücret ödenmeden