Sedabysl Kızlar ben daha 5 haftalık hamileyim. Ama bende mide bulantısı aşerme filan yok. Bu olay ne zaman başlıyor inşallah böyle gider 😁
Ayseege6156 Sedabysl daha bismillah 😄 bebeğinin kalp atışını duydun mu? Aşerme bazı insanlarda hiç olmuyor mesela ben 27 deyim hiç olmadı bulantım da 3. Ayımda 4. Ayımda oldu sonra kesildi şükür mide yanması da yaşamadım pek
Elnurr Sedabysl Hadi hayırlı olsun🌸🎀 Bende bugün öğrendim ki 2 haftalık hamileymişim🙈☺️ Çok güzel bir duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🤍🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sedabysl aylul0 yaa evet bende okudum genelde 1 buçuk aydan sonra başlarmış bakalım bende ne olacak 😩
Ayseege6156 Sedabysl trabzon ofluyum 😅 istanbul Avrupa yakasında yaşıyorum yazın geliyorum oralara ama bu pandemide gelemedim bu sene
Cdlmeryem Ben de 5+3teyim bulantı falan yok şimdilik, sadece uykum çok geliyor, nadiren kasık ağrısı oluyor bir de arada kalp atışımın, nefes alışımın hızlandığını hissediyorum o kadar. Çok erken şuan o yüzden pek bir şey hissedemiyoruz şimdilik sanırım :)
Mom087 Cdlmeryem suan kanından beslendiği için ve kalbi oluştuğu için bu sık olucak artık kalp atışın hızlı ve kendini cok yorgun hissediceksin
Maria9 Bir buçuk aylıkken bulantılarım başladı. Bir aylıkken sadece koku hassasiyetim vardı ve aşırı arttı 8 haftalığız bizde. Kötü kokudan ziyade deterjan kokusuna bile tahammülüm yok çabuk başlayanlar çabuk geçer diyorlar 3. Aydan sonra. Bende öyle umut ediyorum 🙏 Musluk suyu kokusundan bile kusuyor insan daha yolun başı :((