Kızlar selam kaç gündür hafif bel ağrısı çekiyordum ve regl sancısı gibi sancı ☺️ Bu sabah 11de hafif su sızıntısı ile doktora geldim ve 3-4 cm açılma olduğunu doğumun başladığını söyledi 🙄Yatış yaptıktan sonra kontrol etti vajinal olarak kanamam arttı.Sonra sancılarım başladı o kanama olunca 😬 Suyum sadece sızıyordu kese üstten açılmış sabaha karşı karnımdan pıt diye gelen ses kese açılmasının sesiymiş meğersem 😂Bi doktorum bi ebem alttan kontrol ettler 2 saatte 2 cm olacak şekilde açılma ilerliyordu.dayanamadığım zaman epidurak taktırdım.Sonrası masal… bütün ağrım sancım yok oldu ve ben bayağı uyudum epiduralin etkisi geçince felaketttt sancılar başladı ben şok ilk defa böyle bişiy yaşıyorum 5-6 kere kötü sancı geldi sadece 😂 gel zaman git zaman tam açıklık oldu ve doğuma gittim orası en kolayıymış meğersem çatala çıktım ne ağrı var ne sancı ne de ıkınma hissi… Doktorum ebem ıkın diyo ben ıkınıyorum kendi kendime.Uzun soluklu ıkındım hep baya takdir ettiler.36+5 te 3kilo 51 cm dünyaya geldi pamuğum küvöze girmedi.Popişinde siyah mekonyumuyla çıktı geldi 🤷🏻♀️ Sancıdan galiba stres olup kakasını yapmış 😂 Bu arada saat 11de hastaneye geldim 5.30 da bebeğim doğdu.Benim için muhteşem bir doğumdu.Doğum anında 1 gr acı hissetmedim epidural nediyle çıkışını bile hissetmedim bebeği doktorun elinde görünce anladım ne çığlık attım ne ağladım şoktaydım galiba 😂 İlk doğumum kızlar benim için muhteşemdi Allah hepinizi bir avazda kurtarsın 🙏