Gzdedsgrn Eylul54 30 dan sonra sanirim suan 38 haftaligim artik sol yanima yatmaktan sıkıldım ne zaman yüzüstü yatarim hayali kuruyorum 😂😂
Myssr Eylul54 sol yanima hicbi zaman ozelliklr yatmaya calismadm çünkü boyle bisi yok diyo bazi drlar kagam kocatepe furkan kayabasoglu gibi bn de sag veya sol yatiyorm
Eylul54 Gzdedsgrn bende aynı sekikde yüz üstü yatma delisiyim 😂😂 sizin yine az kalmış rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin
Gzdedsgrn Eylul54 aminnn valla insanin sola yatmaktan sol tarafi ağrıyor biraz sağa yatiyorsunuz ama sonra vicdanim diyor kendi rahatım için ne yapiyorum 😬
Betl4201 Ben hep dikkat ettim gebeliğim boyunca sırt üstü yatmamaya ama sağ ve sol omuzlarım veya kalça kemiklerim ağrıyor sabahları sürekli yan yatmaktan bugünlerde geçecek inş🙏🏻😇
Eylul54 Myssr ama gerçekten sol yana yatınca daha bı rahat oluyorum diğer şekil nefesim kesiliyor gibi oluyo
sevii7216 Eylul54 ben sol sağ hatta sırt üstü yatıyorum genellikle.ilk uykuya solumda başlıyorum ama bi uyanıyorum sağımdayım yada sırt üstü yatıyorum.Allaha emanet.