Hamdos Yeniannee12 ben taki 28 de ilk defa dinlmeistim oyle hep dinletmiyorlar sonra hep dinletiyorlar her kontrolde
AycanFb Yeniannee12 ne demek canım benim hepimizde elbette bazı sıkıntılar olunca düşündürüyor bizi ☺
Busragokhan0911 Bende özele gittim 6. Haftada canım kalp atışı vardı ama bize de dinletmedi çünkü çok hafif duyulmaz 9 gün sonra tekrar gel o zaman dinleriz dedi
delettdmom66 EsenPelin valla Bn tetenoz aşısı içn gitmştm 20.hafta dinleti canm ama syleyince bakr belki bi gt sor istersen
Aliceindunyasi Yeniannee12 canım 11. Haftadayım benim de bariz bi belirtim hiç olmadı şanslı kısımdanız bence biz tedirgin olma
NurglzkanYldzz Yeniannee12 üstelik benim bir haftadır kahverengi akıntım geliyor çok az az. Doktor sıkıntı YÖK dedi ama bilmiyorum. Bugün biraz mide bulantım var. Yeni yeni başladı. Son adet tarihi kaç?
Edamusaali Yeniannee12 doktor norml dediyse takma bnde oyleydm hic belrtm yoktu bulntm ble sonradn ck az oldu gcti surkli iyi mi dye dsnuyordm gormk istyordm ck iyi anliyrm szi