Deletedmom5 Kızlar yarın nasipse transferim olucak çok heycanlıyımmm küçük çocukların bayram sabahını beklemesi gibi bekliyorm resmen zaman geçmiyor😊 bana verebileceğiniz önemli bilgiler varmı neye dikkat etmeliyim ne yemeliyim falan ne bilim 😊🌸
dugmeninannesiii Deletedmom5 inşallah tek seferde tutar canım. Bol protein kırmızı ve beyaz et tüket canım. Ceviz fındık badem ye. Her sabah aç karnına keçiboynuzu pekmezi ye . Kabız olmamaya özen göster. Sonra ben 4 gün bol bol dinlendim yattım hep ayaklarımın altına yastık koydum biraz yüksekte bıraktım. Uyurkende hep ayaklarım hafif havadaydı. Tuvalet haricickalkmadım hiç 4 gün. Duş yasak değil ıkık su ile ama ben bi hafta yıkanmadım valla ne yalan söyleyeyim korkudan ☺️Ben bunları yaptım canım çok şükür ilk denemede tuttu. İnşallah seninde tutar🌸.
OzelS Deletedmom5 kızmayın ama transfer sonrası hiçbirşeye dikkat etmedim ilk gün ve sonrası hep yürüdüm sadece hiç iş yapmadım herşeyi yedim sadece kabız olmamak için kuru kayısı yedim onun harici hiç bişi yapmadım şükür pozitif 🤰🏽🥰