Busra1825 Yarın Zeliha Atak kadın dogum doktoruna gidicem nasıl biridir faydasını gören görmeyen beni bilgilendirir miii
Esmabursa Busra1825 ben de geçen ay ilk kez gittim internetten çok iyi bir doktor olduğunu okumuştum ilk kontroldü henüz net bişi diyemiyorum bende
A_Alparslan Busra1825 valla suratsız gibi gelse de sana bulduğun annn ondan başkasına sakınnn randevu alma! Levent m ne halt sa Süha beymi ne halt sa sakınnnn! Zeliha sert ama bilgili bende randevu bulamıyorum onaaa
Busra1825 Esmabursa bende basak göçer e almıstım aslında ama bi kaç kisi burdan çok iyi yazmişti degiştirdim az önce de biri memnun kalmadım falan yazmiş iyce kafam karıştı
Soyla Busra1825 Başak göçer iyi bi doktordur hem annem hem teyzem ona gittiler şimdi de sıra bende nasipse 🌸
Busra1825 A_Alparslan 182 MHRS yi indirdim ben salı pazartesi aksam ustu kontrol ediyorum dün denk geldi aldım arayıp sormak uzun gelıyor ve bulunmuyor boyle sık sık kontrol ediyorum açılmış mi diye ne zaman açılacagı hiç belli olmuyor
A_Alparslan Busra1825 baktım 13 dk önce istemiyorum bildirim gelmiş girdim ve kalmamış 🤦 her an elimde tel ama bitiyor maalesef yine yetisemedim dediğin gibi dün açılmış ama yetisemedim
Busra1825 A_Alparslan ben yenice geldım çok guzel bi doktor gerçekten öneren herkese çok teşekkür ederim