Ncmtntuuba Ben 24. Hftafa doktora gittim..doktor 700 gram dedi bebeğime. Sizce nasıl ? Kullandığım vitamini brakmamı söyledi..
Camurcu Ncmtntuuba 25 haftada 850 gramdi önden gidiyor dedi ama büyütülecek kadar sıkıntı olmaz dedi hix bir ilacımı bırakmadı. Hatta 33 haftaya geldim hala baya önden gidiyor ama doktorum bıraktırmadi yani ama folik asidi biz 12 haftada bıraktım bırak dedi doktor sonra 3 tane ilaç yazdı biri bana kan ilacı biri decavit biri pedia damlama. Onları da 12. Haftadan beri kullanıyorum doğuma kadar da devammis öyle dedi doktor
Nesli6153 Ncmtntuuba folik asiti bırakmaya geç bile kalmışsın 12. Haftada bırakılıyor ondan bırak demiştir
dermus Ncmtntuuba o konuda merak etme zaten gec biraktirmis , 3 aydan sonra folik asiti biraktiriyorlar, kontrole gidince sorarsin bebek haftana uygunmu gidiyor veya ondemi gidiyor diye. Benim 4-5 gun onde gidiyor seker yuklemesi istedi.
Ncmtntuuba ssnnmmm olabilir cnaım ben başka foktra gittim mecburiyetten öyle dedi açıklama da yapmadı sıkıntı oldum
ssnnmmm Ncmtntuuba bazen unutuyor doktorlar ben her seferinde soruyorum bu ilaçları kullanıyorum başlamam yada bırakmam gereken var mı diye
Gizem_ar 22+4te 620 gr dı 27. Haftada 1200 çok falanda demedi bnce gayet iyi sizinki de önemli olan 28. Haftadan sonra kilo almaya başlıyorlarmış zaten 😌
Ncmtntuuba Gizem_ar birden acıklama yapmadan brak diyince fazla mı acaba kötü bir durum mu var diye bilemedim