22_07_18 Merhba hanımlar 15+4 hamileyim 2 gün hiç geçmeyen baş ağrısı yaşadım şimdi iki gündür de 20lik dişimin altındaki damak yara olmuş iltihap var herhalde boğazıma kulağıma vuruyor ağrısı yaşayan varmı ne yapmam lazım nasıl geçer😞
paradiseeeeee 22_07_18 bende 15+4 deyim geçen haftalarda bende yaşadım aynısını doktora gittim hemen dişçiye çıkmayan 20 lik dişim varmış baskı yapıyormuş onu çekmek lazım ama hamile olduğun için dogum sonrası yaparız dedi antibiyotik verdi kendi doktoruma onaylattım antibiyotik kullandık geçti agrı çöl şükür dogum yapana kadar agrı olmaz inşallah
paradiseeeeee 22_07_18 He bide doktora gitmeden tuzlu Suğla sabah akşam gargara yap 2 dün diş erlerinin rahatladığını göreceksin
22_07_18 paradiseeeeee mikostatin gargara var evde ağızdaki beyaz yara iltihaplar için bi kere kullandım çok faydasını gördüm ama şuan hamile olduğum için tedirginim zararı olur mu diye
M92 paradiseeeeee bende de aynı sorun var hem de haftalarimiz aynı geçmeyen bir ağrı beni tedirgin ediyor.
22_07_18 paradiseeeeee hemen tuzlu su deneyim inşallah faydası olur malum pandemi dönemi salgında çoğaldı doktora gitmeden nasıl halledebilirim diye düşündüm ama sanırım gitmeden geçmiycek
paradiseeeeee M92 diş agrısı çok pistir bilmek mi sabahın 5 de acile gittimi bilir Allah yaşatmasın kimseye bi daha sen tuzlu gargara yap şimdi sabah da yap akşama dogru rahatlarsın emin ol sonrada doktora bi git dişçiler Muayme ücret almıyor zaten
haticesoydaann benimde cok ağrımıştı 20 liklerim ımumax kullanmıştım ağrısını almıştı sonra gidip çektirdim zaten
hasretvarol boğazına vuran agrı icin öneridde bulunabilirim dişini acilen doktora göster hamilelikte kullanama sakınca olmayaak ımuax ı denemelisin boğaz ağrısını alacaktır