Merveokan 11+2 gunluguz şuan acaba birden mide bulantısı kesilen var mi ? Herhangi bir sorunla karşılaştınız mi ?
Hanz Merveokan benim hala oluyor 26 haftalık hamileyim ama ben 11 haftalik falanken doktorum ilac verdi onu iciyorum resmen kurtarıcım diyebilirim.
koala06 Merveokan Benim 9. Haftamda aniden kesilmişti çok şükür o gün bu gündür rahatım bi problem de olmadı 19+4 üm canm
NesssE Merveokan 6 haftalıkken mide bulantılarım halsizlik falan başlamıştı 7 haftalıkken aniden kesildi 🎉
Hulyatrkz Merveokan benim bir anda kesilmisti onunla beraber bütün gebelik belirtilerim de gitmisti, asıl sebebi bebeğin kalbinin durmasıymıs, herkes de öyle olacak diye bir sey yok tabi ama yine de bir kontrol olmanızda fayda var icini rahatlar
Merveokan Hanz bana da doktor ilaç verdi kullanıyordum mide bulantım olmuyordu ama ilaçlar bana çok uyku yapıyordu bıraktım sonra tabi yine bulantılar yaşıyordum şuan da ara ara oldu bazen insan tedirgin oluyor işte
Hanz Merveokan evet uyku yapıyor ama doktorum bana gece yatarken iki tane iç dedi o yuzden rahatladım gunduz icmiyordum. İlac Prilam Dr diye bir hap
NesssE NesssE 7 haftalıkken şiddetli bi kanama geçirdim. İğne ve progesterom verdi doktor. İğneden sonra eve gelince bi anda iştahım açıldı düzeldim doktora söyledim. İlaçların öyle bi etkisi yok dedi ama ben hala ilaçlardan dolayı diye düşünüyorum
Nuray23 Merveokan benim sanki hic gecmeyecek gibi olan bulantilarim ve kusmalarim 12.haftada aniden kesilmisti cok sukur o gunden beri iyiyim 20+3olcam yarin👍
ulviyedemirbas2 Merveokan ilk haftalardan beri var kusma bulantı cok fena doktora söledım ilac yazdı içdım ne zamandır da içiyorumdum 2gundur birakdım ilacı şukur şimdılık bi şey yok 18+3uz