Aysegl_71 İnternette yazan korkunç bilgiler çok kafamı karıştırdı yüksek derecede çıkan proteyin kaçagıı oldunda gebeligi sonlandırma durumu mevcutmuş yaşayan varmı aranızda lütfen bilgi verirmisiniz dua edin arkadaşlar daha 36 haftalıgız 💜🤲🏻
Sedaa06_ Aysegl_71 canım ikinci gebeligim ikisinde de yaşadım değerlerim çok yüksek çok şükür korkulacak bişey olmadı günde 4 defa tansiyon takibi yapıyorum kızımı 39.haftamda doğurdum şimdide 34 haftalık gebeyim.
sznn34 Aysegl_71 benim vardı protein kaçağım. Ama doktor son ana kadar bekledi. Benim bebeğimde gelişme geriliği ve su azlığı da vardı ek olarak. 36. haftamda 2280 gr doğurdum kızımı. Ama benim çok acil oldu doğumum artık suyum hiç yoktu. Bebeğim küveze de girmedi. Sadece biraz küçüktü meleğim 🥰
Aysegl_71 askanne10 Evet ama insan korkuyor hastaneler covid dolu ve şuan dogum olursa küvezde kalma ihtimali var insan her şeyi düşünüyor
Aysegl_71 askanne10 aynı sebebden mi canım Allah her anneye nasıp etsin sağ saglim kucagımıza almayı 💜
askanne10 Aysegl_71 benimki gebelik kolestazı tedavi gördüğüm hastanede yatarken suyum azaldı ama bebek 2 kilo doğdu çok şükür iyi şimdi ama yan odamda kadın 37. Haftada protein kaçağından yattı biliyorum yanı ve bebeği daha doğmadı ben Doğuma giderken 3 kilo demişti kilosu iyidi ama bekletiyordu son ana kadar
Aysegl_71 sznn34 Allah bagışlasın bitanem 🥰 bakalım bende sonuçları bekliyorum Rabbim hayırlısını nasıp etsin
sznn34 askanne10 2280 gr 46 cm doğdu. 2150 gr ile taburcu olduk hastaneden. Şimdi 6 aylık 7500gr 66 cm. Çok aşırı hareketli ve mutlu bir bebek 🥰