haticem5707 Kızlar 28+2 yim yaklaşık 1 aydır sabah 6 ya kadar zerre uykum yok Çok huzursuzum Kaşıntılarım var iğne batması gibi Sık idrardan hiç bahsetmiyorum bile Kimler böyle Bir çare arıyorum Dr um passifilora verdi hiç fayda etmedi😥
Sedacablog haticem5707 kendimi gördüm resmen bende 36.haftamdayım sabah vizelerim var erken kalkmama rağmen gece 5lere kadar ayaktayım kaşıntı ve tuvalet mahvediyor zaten 🙄
Cennetulmeva haticem5707 valla kardeşim bende bebek için battaniye örüyorum başlamıştım yarım kalmıştı onu devam edeyim diyorum kafam dağılsın diye malum uykuda yok. Gün içinde bu vakitlerde kıyafet bakınıyom bebeğe almasamda 😂 vakit geçirip kafamı başka yere veriyorum
Zeynep-aa haticem5707 bende öyle şu saat oldu 3:24 hala gram uyku girmedi gözüme. Dön sağa dön sola sinirden tepincem simdi. Sol bacagım ın eklem yeride sızlıyo zaten agrıyo. Eşimde 4 de gidicek işe tek kalıcam hiçte uyuyamam artık deprem korkusundan😩😩😩
Cennetulmeva haticem5707 youtubedan videolar bulup yapıyorum kolay olanları yoksa bende örgü bilmem 😂