mommy_bee Fatma-yldz ben atasehirde oturuyorum. Kartal dragos tip merkezinde Perinatolog doc dr bülent kars doktorum. Cevremde dogum yapan cok arkadasım tavsiye etti. Cok ilgili rahatlatan bir doktor. Sadece bekleme süresi uzun oluyor çünkü cok vakit ayırıyor hastalarina. Gece 12ye kadar da muayenesi var. 350 tl ama 1 muayene ödeyip digeri kontrol sayılıyor. Dogumu kozyatagı central hospital yada kozyatagi acibadem de yaptırıyor.
Meleekdincc Busra3 Lütfi Kırdar da hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende doğumumu orda düşünüyorum da şuan Tuzla devlete gidiyorum doktorumdan çok memnunum çok ilgili özel hastanedekiler gibi ilgileniyor ama doğum yok orda pandeminden dolayı bende Lütfi Kırdar düşünüyorum o yüzden
Busra3 Meleekdincc Orada belli bir doktorun olmuyor, zaten doktor değil muayeneleri hep asistanlar yapıyor araştırma hastanesi olduğu için. Doğuma doktorla birlikte asistanlar giriyormuş. Doğumun olduğu gün hangi doktor doğumda görevliyse o giriyormuş seçme şansı kesinlikle yok yani. Hastane yeni binası tertemiz pırıl pırıl ilgililer de yani ben memnunum.
hmasahin Fatma-yldz Merhaba 🥰 Özelde Çamlıca Medipol’e gidiyorum, hizmeti iyi doğumu uygun diye 🤡, devlette de tüm testlerimi yaptırıyorum, Zeynep Kamil’de 😊 Siz kaçıncı haftadasınız, nereye gidiyorsunuz?
Seferyehatun hmasahin bende çok yakınım o hastaneye, ilk doğumumu orda yaptım. Hangi doktora gidiyorsunuz
Betus344 Acemianne27 çok memnunum bazen şunu sorayım diyorum hastaneye gıdınce doktor kendısı soyluyor bu haftanda böyle olursun felan diye numarasınıda sen ıstemeden verıyor