Twinhatice asiltosumm35 çok teşekkür ederim, doktor çilekli al içimi en kolay o dedi onu aldım bende insallah icerim 😊
monaroza Twinhatice İlk önce parmak ucundan şekerime baktılar yüksekse yapılmıyormuş sonra da karışımı içtim ve birer saat arayla iki tüp kan ve idrar aldılar
Twinhatice DaisyMom ben randevu aldım hem normal takip yapacak hem şeker testi, sağlık ocağı pandemi dolayısıyla çok ilgilenmiyor zaten
dermus Twinhatice migde bulantisi halsizlik sekeri icince baygin gibisin. Hemsire kusma dedi yoksa iptal olur dedi. Oylece atlattim cok sukur. Sonuc gebelik sekeri cikti ve bugun diyete baslatti doktorum.
Havailgen33 Twinhatice ben ozel doktora gitmiyorum ama doktorumdan fazlasiyla memnunum 13.5 lira verdim glikoza sadece
Havailgen33 Twinhatice yanliz erken git ac karinla 1 saat arayla 3 defa kan alıyorlar benim ogleni bulmustu kan alışlarım ikimizde ac bekledik bebekle
Havailgen33 Havailgen33 glikozu al oyle kan alimina gir ilk kan alistan sonra hemen ic sonra 1 bekletip 2 kani alıyorlar
Twinhatice dermus benimde korkum kusmak, sekerle hiç aram yok bakalım ne olacak sabah 🙈☺️Çok teşekkür ederim
1prensesgeliyor Hanz ben cumartesi günü yaptiracagim detayliyi 515 tl medihause tip merkezi hemen hemen en ucuzu burası. Ve hemen de gün veriyorlar sadece cumartesi günleri bakılıyor bide