Güzel dogum hıkayem burda cok post actım cok soruları sordum burası benım ailem gıbı oldu yerı geldı doktordan once buraya sordum hamılelıgımı burda gecırdım vee 38+1 de bende dogurdum . 2 gun once gunduz ara ara duzensz sancım vardı sonra gece 1 de ara ara takıp ettım duzenlı sancım olmaya basladı 10 8 7 5 3 dıye ama asla bni sabaha kdr yatırmadı bende yalancı sancılar herlde deyıp hastaneye gece gtmedım zaten gun ıcınde oglen randevum vardı . Sonra bn hıc uyumadım sancıdan saat 10 gıbı nişanım geldi doktora geldık hemen eşimle nstye bglandım duzenlı sancılarım cıktı snra doktor dogum baslamıs dedi benı ebenin yanına gnderdi catı muaynesı ıcın 2 ebe baktı 4 cm acıklıgım varmıs cok ıyı de normal dogum ıcın bebek kanalda acılma var rahım agzı yumusak dedi suni sancıyla desteklersek cok guzel normal dogumn olur dedi tabı bni aldı heyecan korku aglama cnku aksamkı cektıklerm sancı bni yeteri kadr yormıstu birde sunı sancılı agrıyı kaldıramazdm doktorm illa normalı deneyelım dedi nse ben tamam dedm bana lama yapıldı hemen sunı sancı takldı ama sunı sancı vucuduma gırmeden kendı sancım bile benı yordu dayanamıyorm artk dedm doktor geldi sonra acıklıgıma bıde o baktı hala 4 cm dedi bn tabı yıkıldım 2 saatte hıc mı acılmams dedım sunı sancıyı cıkarın ıstemıyorum dedm bn dayanamıcam dedm doktor dediki kendı sancına dayanamıyorsan suni sancıya ve dogum anındakı o sancıya hıc dayanamazsın sen dedi daha fazla beklemeyelım karar ver sezaryansa alalım dedi bebek kndını sıkmasın ıcerde rahatsız oluyor dedi . Ve bn sezaryani kabul ettım saat 2 bucukta kızım geldi çok şükür sezaryanımda zor olmadı belden yapılan ıgne can acıtmadı anında uyusukluk basladı ztn . 50 dakıka suren sezaryanım bitti narkozun etkısı gecınce tabı agrılarım oluyor 4 saat snra yurudum . Smdı cok sukur kızım yanımda ıkımızde ıyıyz bın sukür bu günlere 🙏 buda benım dogum hıkayem 😇 Sabitleye bilirsiniz 😇