Betulnuri Kızlar 14.haftamdayım ama karnım hep şiş. Hani bu benim göbeğim değil bebekten dolayı da olduğunu düşünmüyorum çünkü midemden başlıyor şişlik sizce neden böyle sizde de bu durum oldu mu?
Berraaaa Betulnuri evet o haftalarda baya bi sürdü karnım şişerdi sancı olursa bazenleri yapamazdım çok sıkıntı çekerdim 😏
Balonnnnn Betulnuri benim de öyle nefes alamıyorum bir yerde okudum hazımsızlıktan yediklerimiz midede uzun süre kalıp bozulmaya dönüyormuş o da mide içinde feci gaz yapıyor. Ben gasicon aldım yetişkin gaz ilacı emzirirken de içebiliyorsun o iyi geldi
gamzelinaz Berraaaa ne zamana kadar bu şişkinlik sürecek? Ben davul gibiyim, biri dokunsa patlayacağım. Hele yemekten sonra nefes almak bile zorlasıyor. Dr ye sordum doguma kadar devam edecek dedi. Daha 16 haftalık, bu boyle gitmez değil mi 😢
Berraaaa gamzelinaz ben şuan 23. Haftaya girdim gazdan dolayı değil yemek yemekten şişiyor sabahları çok iyi akşama kadar patlıcak gibi oluyorum 😔 seninde birkaç hafta daha sürer geçer herhalde ama genelde gaz olabiliyor ya kimyonla ılık su içmeyi dene birde
Betulnuri Balonnnnn çok ilaç kullanmayı sevmiyorum ben ya d vitamini vermişti doktor onlar bile yaramadı bana çok kötü hale geldim
Betulnuri Berraaaa ay inşallah inşallah ♥️ kaynanam iştah şurubu yazdıralım sana olmaz böyle diyor ama direniyorum
Berraaaa Betulnuri hiçbir şey olmaz sen ne kadar yiyebiliyorsan o kadar ye açılır time iştahın benimde öyle bi dönem olmuştu ☺️
Balonnnnn Betulnuri ilaç değil ki doğal yağlar karışımı kimyon yağı rezene yağı vs başka bir şey yok içinde
Betulnuri Balonnnnn aa öyle mi ben direkt ilaç olarak düşünmüştüm en yakın zamanda tedarik edeceğimm 🤩
Balonnnnn Betulnuri çok iyi bir şey aslında emziren anneler için yapmışlar o kadar doğal siz içiyorsunuz sizin gaZınız gidince bebeğe de çok gaz geçmemiş oluyor. Yetişkinler için muazzam bi ürün bazen duyuyorum doğumdan sonra gaz problemi olabiliyormuş stok yaptım ben ikinciyi kullanıyorum ne gaz ne şişkinlik oluyor