Kbrnr_krkmz Bebeğim 4 haftalıkken reglimde herhangi kanamam olmamıştı ama şimdi 8 haftalık ve avuç içi kadar bı kahverengi lekelenme oldu sizce normal mi yoksa düşük tehlikesi falan mı var herhangi bir ağrım yok şuan ama gündüz karnım ve belim çok ağrıyordu.
gulsah_alp Kbrnr_krkmz yerleşme kanamasida olabilir canım net bilmiyorum ama yazı üstte kalsın diye yazıyorum 🌹
058elf Kbrnr_krkmz ihmal etme acile git en kötü, çnkü bana 6 haftalıkken doktorum kasık ağrın olur onlar normal ama lekelenme görürsen gel demişti. Bi sorun yoktur inşallah ama yine de sen erkenden gitmeye bak
Aysun1983 Kbrnr_krkmz kahve rengi lekelenme yerleşme kanaması olabilir ama bildiğimiz adet kanaması gibiyse düşük olabilir ama ne olursa olsun doktora gidip görülmelisin ona göre ilaç verecektir sana erteleme
Kbrnr_krkmz Randevu aldım ama 7 aralıkta anneme sordum yerleşme kanaman olabilir dedi ama kanaman olursa yarın mutlaka git dedi
058elf Kbrnr_krkmz kadın doğum aciline gidin orda ilgilenirler, hamilelikte leke kan bence hemen doktora başvurulması gereken durumlar diye düşünüyorm
Mnns Kbrnr_krkmz geçen cuma bendede olmustu hemen acile gittim iğne yaptılar sabahA kadar kanamam durdu ertesin günde doktora gittim yerleşme kanaması olmuş sen yinede git Allah korusun ihmale gelmez
archmom Kbrnr_krkmz erken haftalarda yerleşme kanaması oluyor canım 4-5-6 filan . Ama 8 biraz riskli olabilir. Mutlaka bir ultrason ile baktır . Doktorun iğne ilaç istirahat der sanırım . Zaman kaybetmeden git . Yakın zamanda bir dostum 10 haftalık bebeğini kaybetti bu geç leke yüzünden. Allah korusun . Tedbirini al derim . Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım .
FatmaKpln Kbrnr_krkmz canım doktora git kontrol etsinler bi derim. Bende de oldu her gün ufak kana şeklinde arttı. Ben ilk görür görmez gittim meğer plesanta rahim ağzını kapatmış ondanmış. Protestan verdi 12 hafta da geçti.
AykaMehdi bende 14 +4 haftasinda lekelenme oldu acilen doktora gitdim ultrason yaptilar hemotom varmis soyledi doktor yatmami soyledi 2 hafta.simdi sukurler olsun artiq 1 haftam kecdi 15+4 haftadayim kanamam yok.Acilen doktora gitmen lazim
Maryammi1 Kbrnr_krkmz ayni sorun ben 8 hafta hamileyken olmushdu. Hemen doktorumu aradim ve gelmemi soyledi. Ultrasonla bakti ve fetusun bir parcasinin koptugunu soyledi. 16mmdi ve 2mll kopmustu. Ilac falan yazdi bolca dinlenmemi soyledi shuan 35 haftalik hamileyim. Uzerine dusmezseniz sorun buyur. Doktora gitmelisiniz
Kbrnr_krkmz 7 haftamda gitmiştim gayet güzel demişti ins bisiy yoktur ağır falan da kaldirmadim of ya