117146 Ezgim canım benım ki 11 doktor kesın yatması lazım dıyor anlamıyorum bebegım 8 günlük suan bazen ınsanı korkutup sınır edıyorlar
Ezgim 117146 bizimki 4. Gün 11.3 tu degerimiz 6. Gun 12.5 canim ama bize yatirmaktan bahsetmediler hic. 15 ve üstü olursa yatırdıklarını soylediler.Sen düşene kadar sık sık baktır canim.
117146 Ezgim canım eşimde kızıyor sürekli hastaneye goturuyorsuz vurıs var dıye korkuyor şimdi bir kaç gün sınra olcturucem degerı o sırada gözlemlerim sarlıgını ıyıce artarsa zaten bekletmem hemen yaptırırm testi
Ezgim 117146 tabi canim dikkat et iyi gozlemle sen. Benim bebegimin değeri 12 iken surekli uyuyordu. Ayagini cimdiklerdim. Yuzune su falan degdirirdim. Bi bağırır geri uyurdu. Uyanmassa falan uyandirmaya calistir bebeğini
Kardelen_nm 117146 benim bebeğimin 13 tü yatırmadı daha fazla olursa yatış veririz yatış yapılacak kadar değil dedi iki hafta da 8 e düştü
117146 semaderin yok canım yetıyır ama sarılığı atlatmak için verıyırm zaten az 10 cc yasa 20 onunda hepsını içemiyor Bile
117146 semaderin bende aynı sekıl korkuyrm dün baktırdım 11 dı eşim hergun götüremem dıyor kıyamıyor şimdilik aynı artış yok gibi ıns Cumartesi faln tekrar kan verıcem