Adonis01 Hamile kalına kilo da önemli sanırım . Sanki zayıf kişiler genelde daha mı çok kilo alıyor 🙄 ben 4.ayımda aldım kilo aslında . Son bir ayda 1 kilo verdim ☺️ Çok meyve yemek de aldırıyor 😁
Baobap badekusunannesi bebeğin getirdikleri nereye gidiyor peki? Nasıl aynı kalıyorsunuz tartıda? Bebek alırken siz veriyor musunuz?
Handeslife Birminiginannesi bende 70 le hamile kaldım 8. Haftadayım. Ama çok acıkıyorum ya psikolojik galiba 🤦🏻♀️😄
Birminiginannesi Handeslife aynen canım genellikle o psikolojik benim bogazım 3 gundur acıldı dun kendimi tutamadım 3 tabak makarna yedim😒 neyse miden bulanır qc kalıp halsiz olucagına ye can bogazdan gelir
Handeslife Ne güzel az kilo alanları tebrik ediyorum. Hiç öyle az kilo alan olmadı çevremde. Umarım bende az bir kilo artışıyla bitiririm 😄
badekusunannesi Adonis01 ilk 5 ay kusunca 5 kilo verdim . Ve sadece kusmam kesilince normal yeme düzenine dönünce o verdiğim 5 kiloyu aldım yani şu an hamile kaldığım kilodayım 🤗
Kaderozy Adonis01 54 hamile kaldım 50ye düştüm şuan 27 haftalık 58 oldum sizce kaç kilo almış oluyorum 😁