Ylz-37 Ztrkgul bence buradaki kilolara göre kendimizde kıyaslama yapmak doğru değil hepimizin bedeni,boyu bünyesi beslenme şekli farklı az yada çok demeyi doğru bulmuyorum ama umarım mutlu olduğunuz kiloya kavuşursunz 🤗
Adonis01 Ylz-37 Harfi harfine yazdıklarına katılıyorum . Öncelikle Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ardından da herkes sevdiği kiloya kavuşsun 🙏😁☺️
Ztrkgul Ayla_annesi07 35+1 deyim 10 kilo aldim. Boyum 170 69.5 kilo ile hamile kaldim. Su an 79.2 kiloyum
Bsr11 Adonis01 ben 6.haftamdayım henüz ve şuan 84 kiloyum😞bi kaç ay önce düşük yaptım koşa bir süre sonra hamile Kaldım hemen kilo veremedim ve çok korkuyorum
bnglege KaanErkan-mom bebek kaç kilo peki benim kilo da fazla gidiyor bu gidişle 4-4,5 kg doğurursun diyorlar 😬
mucizemARAS Emel2019 ay bendee 16. Haftamdayım 6 kilo almışım cok ama ya vitaminler ilaçlardan mı diyorum
Hacerbykdn Adonis01 ben hala kilo almadım🤷 , almayacağım da galiba kızımda 15 kilo almıştım 5 kilo kalmışdi. Şimdi 75 buçukla hamile kaldım, tartıda 80ni anca görüyorum 79 kusurlerdeyim 37+1deyiz. Oğluşda 4kilo vardı en son kontrol de cuma günü 🤰