Aysun1983 Aya gelip 2 ya da 3 kilo alanlar size gıcık olma hakkımı kullanmak istiyorum 🙈müsade var mı 😆nasıl başarıyorsunuz
Zeyno25-bykl Aysun1983 valla bünye meselesi tatlım bende anlamıyorum nasıl oluyor ama alamıyorum çokta istiyordum kilo almayı
Eceesra Zeyno25-bykl sadece merak ettiğim için soruyorum normal bi durummuymuş peki bu çünkü suyuyla eşiyle kanıyla bebekle beraber en az 9kilo kesin alınıyor demişti doktorum bana
Baobap Betul-35 nasıl oluyor? Şu an hamile kaldığınz kiloyla tamamen aynı mısınız? Rahim ağırlığı? Bebek ağırlığı? Vücutta ki kanın artışı? Bunlar nereye gidiyor?
Aysun1983 Zeyno25-bykl kilo alıp ne yapıcan cnm ya alma daha iyi 😌 vermekte inan hiç kolay değil hele yaşta 38 olunca 😜
bnglege KaanErkan-mom bebek kaç kilo peki benim kilo da fazla gidiyor bu gidişle 4-4,5 kg doğurursun diyorlar 😬
Zeyno25-bykl Aysun1983 benim yaş 25 ama fazla zayiflikta bişey yaramiyor ya bu hamileliğimde en çok kilo Alicam diye sevinmiştim geri vermem inşallah diyordum ama zaten aldigim kilo belli çocuğun plesanta derken yine bende hiç bişey kalmicak🤦kimi almak ister kimi vermek ister kimse halkından memnun olmuyor işte 🤷ne yapcan
WmonallissA 19 haftalık oldum, hamilelğin başında 5 kilo vermiştim 4 kilosunu alabildim ancak, hala -1 kilodayım 😇
Mine-e WmonallissA aynı durumdayız bende 19 haftalığım hala 2 kilo eksiğim var hamile kaldığım kilomdan 😊
Ght 29+5 -2 ile devam zaten kiloluyum inşallah hamile kaldığım kilomla doğuma gidebilirim zor gibi ama 😁