Momyprences Emire-09 Aynı durumdayım :) Hiç zorlanmadım hamileliğimde sadece 1 gün midem bulandı o da havanın aşırı sıcak olduğu bir gün :) pandemiden dolayı zaten 3 kilo alıp hamile kaldım. 62ydim 69 u görüyorum artık tartıda :(
Emire-09 Momyprences bende pandemiden 4 kilo aldım🙈hep hayalim zayıf hamile kalmaktı ama gene kilo alarak oldu nasip böyleymiş😂
Canan_suatefe08 22 haftaligim 68 ile hamile kaldim boyum 1.69 şuan 77 kılıyım 9 kilo almışım🙊🙊 🤭🤭🤫ilk aylarda fazla kaptirdim kendimi yemeye sanırım ondan 1 aydır günde 1 saat kadar yürüyüşe başladım kilo almamak için değil kilomu korumak için 🤡🤡
Emire-09 Canan_suatefe08 bende 1 aydın yürüyorum ama koruyor sanki değil mi bende aman aman bir artış olmadı
Canan_suatefe08 Emire-09 ben birazda normal doğum yapabilmek için kilomu korumak istiyorum vücudum kilo almaya cok müsait dikkat etmezsem ipin ucu kaçıyor malesef🙊🙄
Baobap Betul-35 anladım. Bu durumda şu an kilo almışsınız. Ama ilk hamileliğinizde kilo vermişsiniz belli ki. Çünkü bebek ve rahim ağırlık oluşturuyor. O haftada kilo almamış olmak imkansız. Bebeğin getirdiklerine karşılık siz kilo vererek ilerlemişsiniz demekki. Sağlıkla gelsin☺️
Ezo_krdln Adonis01 26 haftaligiz ilk 3 ay 4 kilo verdim simdi 3 kilosunu aldim geri hamile kaldığım kiloya gore eksi birdeyim 😅