Firdevssduru 24+4 51 hamile kaldim suan 61 im 10 kg aldim asiri zayiftim nornalde zor bela bi kg alabilrdim 50 kg olana kadar canim cikti ama hamile kaldiktan sonra hic cabam olmadi ve suan yolu yariladim 10kg aldim insalalh doguma kadar 2 ye katlanmaz 🤦♀️
Meltemilhan Bearmavi kustunuz mu o kada kilo nasığ verebildiniz bn altıncı haftadayım 90 la hamile kaldım miğde bulantısı yok iştah dha da açıldı napmam lazım sizce
Bearmavi Meltemilhan ilk üç ay hiç bişey yiyemedim..sonrasında kuru ekmek yoğurt salatalık falan yiyebildim ara ara..tamamen bünye meselesi..isterdimki herşeyden kararınca yiyim bebegn her besinden faydalansın ama yok..yiyemedimm..inanın o kadar korkuttular ki bebegn beslenemez gelişemez diye..bana rağmen büyüdü.. size tek tavsiyem sen iki canlisin çok ye diyenlere uymayın..tek kisiymis gibi herşeyden az az yiyin..bebeğiniz sağlıkla buysuun sağlıkla doğsun..gerisi hiç önemli değil..🤲
Seldamom Adonis01 66.600 ile hamile kaldım fakat ilk aylarda 61.600 gibi rakamlara düştüm , şuanda 19+4 ile 66 kilodayım 😅 şimdi almışmı oluyorum ne oluyorum 🤣🤣
Secil_zeynep Zeyno25-bykl valla bende hamurişi yemiyorum çok nadir hamile olunca kestim evde yapmayı da sebze meyve ağırlıklı besleniyorum abur cubur yemiyorum ama ne bileyim 😅
eminedln-27 Adonis01 37+3 olduk 3 hafta öncesine kadar 15 kilo alarak 90 olmuştım ama şimdi 3 haftada zayıfladım 87 kiloyum şuan 😊
RumeysaBilici eminedln-27 hamileyken mi zayıfladın 😳 son haftalarda oluyor mu öyle ya keşke bende zayıflasam 😊