Ccff3435 Merhabalar 6+3 haftalık hamileyim. Doktor 25 adet kan testi istedi anadolu yakasında çamlıca medipol hastanesine gidiyorum 1.300₺ istediler. Bu testi anadolu yakasında daha uygun fiyat yaptıran varmı?
RuveydaYasin Ccff3435 ben çoğunu aile hekimine gittim bedava yaptı sadece 4 tanesini yapamıyorum dedi peki dedik onu da hastanede yaptırdım
Minnosunannesiii Ccff3435 ben hepsini sağlıkocağında yaptırdım ve iki tanesi sanırım orda yapılmıyordu 130 TL ye de diğer ikisini yaptırdım
Ccff3435 Minnosunannesiii bugün sordurttum 9 tanesi hariç yapıyormuş aile hekimi kesin geriye kalan 9 u da pahalıdır 😂😂
RuveydaYasin Ccff3435 aynen alıp gönderiyor seni ertesi günü mü ne çıkıyor sonuç o sana söylüyor ne zaman çıkacağına dair ama en rahatı o tercih et derim ben sordum çok para isteyince ikiye böldüm bende
Ccff3435 RuveydaYasin hele şu covid dönemi hiç devlet hastanesine gitmek istemiyordum. Çok sağolun :)
Ccff3435 RuveydaYasin bugün sordurttum 9 tanesi hariç yapıyormuş aile hekimi kesin geriye kalan 9 u da pahalıdır 😂😂