Azizetskn Arkadaşlar bugün kontrole gittim ve kalp atışını alamadı doktor kalbi durmuş dedi ama alttan muayne etmedi direk kürtaj a almak istedi ben istemedim ağrım kanamam sancım yok başka doktorlara da gitsem mi ? Bı fikir verin bana
Ayseege6156 Azizetskn sakın o doktoru dinleme canım bana da aynı şeyi yaptılar 7+5 de duydum ben kalp atışını oda vajina dan muayene ile duyuldu bana boş gebeliksin yok bebek kalp atışı yok dedi durdu benim pisikolojimi bok etmişti başka doktora gittim orda duyduk şükür şimdi 27 haftalığım başka bi doktora git mutlaka sakın kürtaj filan olma
Aysem- Azizetskn Bu gibi durumda sadece 1 doktora bağlı kalma bence başka doktorada gözük zaten seni kürtajdan önce detaylı renkli ultrasona göndermesi lazım orada en ufak hareket belli olur benimde seninkine benzer dururmum vardı renkli ultrason sonucuna göre doktor bana da kürtaj demişti.
Begm Azizetskn banada öyle dedi bu sağlıksız bebek hani kese boş dedi başka doktora gittim kalp atimini da duydum gayette sağlıklı dedi şuan 30 haftayı doldurmak üzereyiz elhamdulillah sende bence başka doktora git cnm
melissara Azizetskn canım mutlaka başka bi doktora görün araştır ve iyi bir doktor bul en kısa zamanda git endişelenip sitreste yapma nasip 🙏🏻 🤲🏻
Azizetskn Bende o kadar üzüldüm ki ama bugün olmak istemiyorum diyip eve geldim. Yarın başka bi hastaneye gidecem umarım herşey yolunda gider 🙏
Azizetskn Aysem- normal ultrason dışında muayne olmadı bugün bebeğin kalbi atmiyor ölü kürtaj olman lazım dedi ağlayarak çıktım bugün kürtaj olmak istemiyorum diye
Aysem- Azizetskn Sizi çok iyi anlıyorum ama dediğim gibi detaylıya girin lütfen orada en ufak bir hareketlilik belli oluyor. Bende bekledm en son detaylıya girdim ve kesenin düştüğünü kese etrafındaki ufak kanamalar zedelenmelerin hepsini göstermişti doktor .
Leylim Tek bir doktora bağlı kalma kesinlikle başka doktorada görün bazen 8.haftadan sonra duyulabiliyor
Azizetskn Purpura26 Purpura26 inşallah Allah’ım nasip eder bebeğimi bana bağışlar mutlaka haber vereceğim
Azizetskn Purpura26 önümüzde ki haftaya kadar bekleyecez ama büyük ihtimalle kalbi atmıyor bugün alttan muayne de de atmadı ama küçük olduğu için vekleyecegimizi söyledi doktor
Leselis Azizetskn ben 8+4 de duydum saçmalamasınlar ya vajinal muayneye gir ya da biraz daha bekle öyle hemen tanı koymak varmıymış