babyneseli mommysweet şuan 25. Haftadayım dışardan gören hala anlamıyor ama 19-20. haftalarda çıkmaya başladı, kilo olarakta hamile kaldığım kilonun üzerine 4 felan aldım🤗
yagmurmislina64 mommysweet göbegim benim ikinci ayda çıktı sanırım çünkü gebeligimi ben çok erken ögrendin daha ultrasonda gözükmüyordu ben kanda test yaptırıp ögrendim ilk hamileligim odlugu içinde bilinçsizce çok yedim göbek löp diye çıktı 😅😅
Lelisca mommysweet 17. Haftamdayım başlangıca göre 4 kg verdim o yüzden daha henüz alamadım 🤷🏻♀️ Göbeğimde herkes toparlandı diyor ama ben normalde de göbekli biriydim sanki henüz çıkmadı gibi geliyor 🙈
RuveydaYasin mommysweet benim 10.haftadan başladı çıkmaya şimdi ise 15+1 im 45 kilo ile başladı hamileliğim şimdi 52 idi en son belki biraz daha almış olabilirim 🙈🙈
mommysweet babyneseli kaç kiloydunuz peki ben 51 kiloyla hamile kaldım şuan 52 falanım sanırım yarın tam 11 hafta olacak ama daha hiç göbek yok 🙈😅
babyneseli mommysweet 65 ile kaldım, şuan haftalık tartılıyorum 68,5 çıktım en sonuncu da. Benim çok aşırı bulantı kusmam oldu 16-17. Haftaya kadar sürekli kustum üstüne covid oldum baya zayıfladım. Daha 1-1,5 aydır felan düzenli yiyorum diyebilirim ☺️
mommysweet RuveydaYasin oh maşallah 🤩🥰😍😍 ne güzell sağlıklı olsunlarda sonradan gider o alınan kilolar zateen 🥰🥰
Tugbaaelbr mommysweet ben 38 haftaligim yeni yeni göbeğim belirginleşiyor 🤦♀️ kiloda yaklaşık 14 15 kilo aldım. 52 ile hamile kaldım şuan 66 😁
babyneseli mommysweet teşekkür ederim 🙏🏻🥰 Doktorum da zaten ilk beş ay kilo almayı önermiyordu, sonraki her ay içinde 2 kilo demişti. Sizde yine baştan sıkı tutun çünkü en iyi kilolar 30dan sonra alınıyor ☺️