MaysaBade Merhaba kızlar 14haftalık hamileyim yüzyıla gidiyordum fakat doktorum ordan ayrılmış Pendik bölgeyi tercih edenlere sorum olacaaaaak
Meryemkale MaysaBade canım bende yüzyıla gidiyorum ama bi arkadaşım hamileliğin de bölgeye gidiyordu ve kanaması olmuş Haftasonu gittiği için doktoru olmadığı için ptesi gel demişler kıza kanaması varken o da yüzyılda devam etti doğumunu orda yaptı
Tubasahra MaysaBade 2 sene önce bölge Hastanesi’nde doğum yaptım doktorum Tuba tarhandi .Şimdi adatipa geçti adatipta devam ediyorum .
Minneg Ben kurtköy özel adatıp hastanesin tuğba hanıma gidiyorum canım çok memnunum doktorumdan giden arkadaşlarım tavsiye etmişti bana da
MaysaBade Meryemkale yüzyıldan bende memnundum özellikle doktorum çok iyidi ve cihazlarında ama doktorlar uzun süreli kalmıyor sanki bakalım nolcak
MaysaBade gulsah9534 bende geçen hafta ona gittim , inş hayırlı olur bizler için onla devam etmeyi düşünüyor gibiyim :)
Busrabdullah_123 MaysaBade bnde yüzyıla gidiyorum önce esra şahine gttim 7 ay boyunca sonra esra şahin ordan ayrıldı bnde haleye gdiyorum yine hastaneye ve memnununda
Busrabdullah_123 MaysaBade hım anladım esra çok iyiydi saygı hastanesine gtti sultan beyliye ama hale hanım da iyi bnde ona gdiyorum