Yaseminkonal 20+1 günlüğüz. Bugün organ tarama yapıldı. Böbreklerinde genişleme, kalbinde parlama görüldü. İzlenmesi gerektiğini söyledi doktorum. Bu durumla karşılaşan anneler var mı acaba? Korkulacak bir şey değildir umarım :(
Bebekbekliyoruz Yaseminkonal Yaseminkonal Beyninde kist ve böbrekte genişleme var dediler amniyosentez önerdiler Çanakkalede yapmıyorlarmış zaten onun için Izmire gittik sonuçlar tertemiz cıktı şimdi 31 haftalık olduk hiç sıkma canını doktorlar en kötü ihtimali söylüyor hep boşuna stres yaptırıyorlar eminim senin bebegindede hiç sıkıntı yok 😊
Ozgsgr Yaseminkonal benim bebeğimin kalbinde vardı parlaklık 24. Haftada kayboldu şükür sadece parlaklık olan yerde leke bırakmış
Deniz-berkay Yaseminkonal benimde 20. Haftamda kalpte parlaklık görüldü fakat şuan 25. Haftadayım bayağı küçülmüş ilerleyen zamanda kayboluyrmuş genelde
senakhrmn Yaseminkonal Anladım canım. Şöyleki bebeklerde böbrek genişlemesi görülebiliyor. Özellikle erkek bebeklerde.Ama doğuma kadar normalleşiyor. Normalleşmeyen vakalardada doğumdan sonra takip ediliyor ve bir çoğu normale dönüyor hiç canını sıkma.
eyluleceninannesi Yaseminkonal böbrek genişlemesi benim bebeğimde de vardı detaylı ultrason da öğrendim 21. Haftamda 26 da tekrar kontrole gittim büyüme yok dedi doktorum içinizi ferah tutun ilerleyen zamanlarda geçiyor
senakhrmn Yaseminkonal o durumda bir çok bebekte görülebiliyor canım, sen yeterki kalbini ferah tut ve dua et🤲🏻