Esmerkiz34 3 gündür bel ağrılarım başlamış ama bebeğin hareketlerini hissediyorum böyle bel ağrısı kalcayada vuruyor yaşayan varmı bunu bu haftalardaa
Esoo0698 Esmerkiz34 Oa haftalarda rahim ve bebek büyüdüğü için bel ağrısı yaşaman normal canım bol bol dinlenmeye özen gösterki ağrın çoğalmasın 🐣
senakhrmn Esmerkiz34 Bendede bel ve kalça ağrısı var. Ben bebeğimin hareketlerini çok net hissetmiyorum ya. Sadece pıt pıt şeklinde oluyor da her zaman değil ara ara.
Didem34 Esmerkiz34 bende 22 haftalıgım bel agrım is yapınca oluyo ama kalca kemiklerm gece yatarken cok agrıyor magnezyum kullanıyorm ama cok fayda etmiyor😒😞
Fatmanursanliii Esmerkiz34 olmaz mı canım bende 23 haftadayız karnım da büyük yani ve ayakta kalınca falan belim çok ağrıyor
Esmerkiz34 Esoo0698 valla bilmiyorum ki yarın randevum var perinatolojiye detayliya giricem bakalım nasıl olacak
Esmerkiz34 senakhrmn ben baya hissediyorum hatta sanki böyle afedersin 3 gündür alttan çıkacakmış gibi oluyor korkuyorum neden böyle yarın kontrolde doktorumla konusucam bakayım ne dicek
senakhrmn Didem34 İnşallah canım ya. 28.haftaya kadar düzensiz oluyormuş biliyorm ama insan yinede tedirgin oluyor bende mi sıkıntı var diye. Allahtan yarına randevum var 🙈😅
Simge16 Haftamdan beri bel ve kalça ağrılarını ara ara yaşamaktayım bende 20. Haftamdayım doktorum kalsiyum magnezyum içeren bir vitamin verdi kendimi onla daha iyi hissediyorum. Oturunca yatınca kalkmak belimi doğrultmak çok zor oluyordu benim için
tugce_25 Ah ah o bel ağrısi gide de gelmiye ins 20 haftada başladı şu anda 32 yim öldüm artık bel ağrısından git gide şiddetleniyo şu anki durumuna dua et