Bzdgsaliha12 Merhaba hanımlar. Yakın zamanda Kayseri şehir hastanesinde doğum yapan ve yapacak olanlar memnun kaldınız mı hasteneden ve önerebileceğiniz doktor tavsiyenize ihtiyacım var
Bebis38 Bzdgsaliha12 rabbim izin verirse bende devlette yapacagim yakin çevremden yapanlar oldu memnunlar
Bebis38 Bzdgsaliha12 mehmet ak a gidiyorum daha doğrusu randevu bulabilirsem gidebiliyorum ona bulamazsam baska doktora gidiyorum eğer dogum normalse hangi doktora denk gelirsen o yaptırıyor sezeryan sa gittiğin doktor yaptırıyor
Bzdgsaliha12 Bebis38 anladım canım çok teşekkür ediyorum😇 bende 32 haftalığım doğuma az süreç kaldı haliyle hümaya gidiyordum malum zam artışları aldı başını gidiyor. Pandemi sürecide işleri etkiledi. Bende mecburi şehir hastanesine gideceğim. Benimkide zorunlu sezeryan olacak işte korkularım filan var benimde doktor nasıl yapacak doğumu filan derken insan endişeleniyor
DiplomaliEvHanimi Benimde 8 ine randevum varda acaba muayene edince sehir hastanesindeki doktorlar norml veya sezeryana uygun diye dermi ozeller der ama sehir hastanesi saglik sorunu olmadikca dogumda mi karar veriyo sezeryana donmeye yoksa ondan oncemi soyluyo size