Merhaba kızlar sonunda bende buraya hikayemi yazıcağım.. ✍️
Ben cuma günü kontrol amaçlı polıkınlığe gittim kanuni Sultan Süleyman hastanesine bir oncekı hafta suyumun az oldıgını takıpte olucagımı soyledi doktorum .. Sonra işte suyum bitmiş doktor beni acil doğuma sevk etti . Öyle mutlu oldum kii 🌸🙈 girdim eşim beni içeri yolladı ve bir gün nst ye baglı kaldım bebeğin kalp atısları çok iyi oldugu için beni sezeryana almadılar ve açılmam sancısız 2 cmdi ve ben 28 Kasım sabah saat 6.20 gece suyum geldi ve benim sancılarım beni 5 dkka da bir tutmaya basladı sadece en son beni tuvalete bırakın çatlıycam diye bağırıyorum meğersem açılmam tam olduğunu artık bebeği aşağı indirmek için ıkınmamı soyledı ler ve ben oyle Bi ıkındım ki sadece 2 saat içinde doguma girmiş oldum sonra muayane yaptılar ve artık doğum dedıler ve çatala götürdüler demirleri yerini gısterıp burayi tutup ıkınmamı soyledıler ilk dogumum olmasına ragmen 5 10 dkkada dogurdum size ne derlerse onu yaparsanız gercekten dogumda rahat edersniiz kızlar doktorlarm cok iyiydi kanuni de dogurdum devlette ve bana cok iyi bir dogum yaptığımı soyledıler ve gercekten oyle hissediyorum bncede başarılıydı Allah yardım edıyor ben cok dua ettım gerçekten rabbim gücünü veriyor Allahım kolaylastr zorlastrma diye diye 9.45 te kızım 2.800 gr 50 cm olarak doğdu ve üstüme koyduklarında annelık nedir ogrendım
Şimdi tavsiyeye gelirse kesınlıkle bez 10ndan fzla alın cünkü üç gün hastanede kaldım hafta sonu dogurdugum için 10 tane yeter diyorlardı hiçte yetmedi zorlandım flan mama muhakkak alın emzırebikdginiz kadar emzırın ve göğüslermiz yara oluyor canınız yandığı zaman mama verirsiniz bebeğiniz aç kalmasın kayısı suyu flan için gerçekten normal dogumdan snra büyük ihtiyaca cıkarken korkudan bile cıkamıyorsınız zaten kan ilacı verıp yumusatıyolar en azından korkulacak kadar kötü degilmiş suni sancısız epuralsiz dogum yaptım ve beni içlerinden en cok zorlayan kesınlıkle alttan bakmaları ve şuan göğüs yaralarım bunlara hiç çare yok hadi benım hıkayem biter burdan mezun oldum ben happy kıds e 🙈🌸🌸