grmz31 Emzirdiğim bebeğime meme yanında 3 saatte bir 30 ml mama veriyorum ama aç gibi 10 günlük bebeğim sizler ne kadar veriyorsunuz ?
yigitalpinannesi40 grmz31 Sarılık sebebiyle mama verilmişti hastanede sütüm çok yoktu birde meme reddi yaşamıştık emzirmenin ardından mama ile tamamla beslenmeyi demişti kac cc diye sorduğum da bebek kendi belirler dedi ama oğlum 30 cc ile başladı şimdi 60 cc içiyor doktora da sordum bir sıkıntı olur mu bu kadar mamadan azaltmalımıyım diye oda hayır bir sorun olmaz dedi az verirsem doymuyor ağlıyor
grmz31 yigitalpinannesi40 evet sanırım kendi belirliyor 30 cc verdim başta 3 saatte birdi şimdi doymuyor 2 saate düşürücem sanırım ben emziriyorum ama memeyle doymuyor
ZEhrA_94 grmz31 canım m60 cc lik yap kendi bırakacakmı bir bak doyduğunda genelde diliyle itiyorlar sende bakarsın kaç cc de doymuş diye
yigitalpinannesi40 grmz31 Aynen kendi belirler canım birde benim oğlum kolik ağlama krizine girdiği zaman memeyi hiç almıyor reddediyor mecbur mama veriyorum
grmz31 symslmz çok şükür gaz sorunu yokmuş dpktor baktı bu akşam babası dayanamadı götürdü acile doktor sadece doymuyor dedi ondan ağlıyormuş sürekli
Esma98 neslihann87 benim bebeğimde 1 ayını yeni doldurdu 30cc başlattı anne sütüyle beraber az mı acaba
neslihann87 Esma98 1 aylıkken bendr hem emzirip hem 30 cc veriyodum ama ağlıyo doymuyodu kendim ayarlıyorum artık açlık tokluk durumuna göre doymadığını anlarsanız fazlalaştırın biraz
Babyy1S grmz31 30cc 3 saat icin uzun bir süre eğer sütünüz yetmiyorsa 2 saat olmadan düzenli mama verin eğer gaz sancisi falan yoksa aç olabilir bebeginzn sarılığını takip etmeyi unutmayın
m_yel grmz31 20 günlük oldu kızım, 6 gün küvezde kaldığı ve sarılığı da olduğu için meme, sütün azaldığı anlarda da mama takviyesi ile gidiyorum. 30 ml yapıyorum mama eğer mamayı içtikten sonra hala aranıyor ise tekrar 30 ml yapıyorum
phdmom grmz31 ben de 12 gün önce doğum yaptım ilk gün sütüm çok as olduğu için sarılık olmasın diye hastaneden mama başladılar hemşire her saat başı emzireceksin 3 saat de bir de 30 cc mama vereceksin dedi sakın 30 u geçmesin dedi çocuk doktoru da öyle dedi ilk ay mamada 30 cc olması gerekmiş