gamzelinaz geçirdiğim günü yazayim canim sana. İlk basta biraz zorlaniyosun ama alisinca cok rahatliyosun. Kahvaltida mutlaka yumurta olmali ilk bir hafta haslama yumurta, 5zeytin, 2dilim kepekli ekmek, süt, domates, salatalik. Kahvalti en gec 9 bucukta bitmis olmali. 11 bucukta ara öğün 10 cig findik, 10cig badem, 2adet ceviz. Oglen yemegi 1bucukta 2dilim ekmek, bir kase corba, küçük kase yoğurt, yagsiz yesillikli salata yemek olarak 4 kofteye denk gelecek sekilde et, balik yada tavuk yada sebze yemeği. 3bucukta ara öğün istedigin bir meyve (muz hurma haric) yanina süt yanina bir avuc sari leblebi. Aksam yemegi 6bucuk eger oglen et türü yediysen aksama sebze olacak sebze yediysen et yemeği olacak. Yanina corba, salata, 2dilim ekmek. En son 8bucukta bir meyve yiyip hunu bitiriyosun. Aralarda yedigin yogurt, süt, kuruyemis bebegine saglikli kilo aldiriyor sen almiyorsun. İlk hafta menulerinde pilav, bulgur, makarna, patates yok. İkinci hafta yemegin yaninda ekmek yemek yerine 4kasik pilav yemek serbest. Üçüncü hafta makarna serbest az miktarda. Zaten bu sekilde beslenmeye alisinca herseyin duzene giriyor. İlk basta zor geliyor evet ama sonrasinda rahat oluyor. Ben aksam yemegini fazla yapiyorum ertesi gün oglen yiyorum ekstra yapmıyorum. Ama dedigim gibi insanin cani arada abur cubur da istiyor cips cikolata falan. Onuda haftada bir gün alıyorum ödül olarak tuketiyorum. Uzun oldu biraz ama bu sekilde baska birsey sormak istersen cevaplarim. Umarim faydali olur. ☺️