Mb1 Kızlar 19 haftalık gebeyim böyle bogazımda yanma ve agrı oluyor bi bakıyorum geçiyor sonra tekrar başlıyor korona zamanı olduğu için de korkuyorum siZde de oluyor mu bu tarz durumlar
ADamla Mb1 bende de aynı durum söz konusu hattaa uzun bir süredir var gidip test de yaptırdım negatif çıktı doktor havalardan olabileceğini hamilelikten kaynaklı da olabiliyormuş burun kuruması boğaz kuruması. Bol su için, c vitamini tüketin
yesilesinti Mb1 evet bende de var bazen kendi kendime uyuz oluyorum korona falan mı diye sonra bakıyorum geciyo ama hep bi yanma kuruluk oluyo
Naaz Mb1 gebelikte hormonlara bağlı burun tıkanıklığı oluyor ondan dolayi da bogazimiz kuruyor geceleri . Özellikle son aylarda daha da cok artıyor. Sirkeyle gargara yap. Bol vitamin ıhlamur yapıp içebilirsin. Sabahları küçük Sarımsak yutabilirsin.
Deniz1634 Bazen sabahları ilk kalktığımda boğazda yanma oluyo ama sıcak birşeyler içiyorum c vitamini yukleniyorum hafifliyo
Deniz1634 Mb1 kesinlikle meyvelerden alıyorum aldığım vitamin haplarimda var tabi onları hergun kullanıyorum.
ADamla Mb1 ne demek rica ederim Naaz evet özellikle ıhlamur çok iyi geliyor tavsiye ederim ben de limonlu soğutmadan sıcak sıcak içince