HandanOsman Ben 20 haftalık hamileyim. İlk günden beri olan mide bulantılarım hala geçmedi. 2 haftadır falanda bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama bazen hiç hissetmiyorum o zaman da korkuyorum. Ah şu bulantılarım geçse ... benim gibi olanınız var mı?
Elifdilara Serenica HandanOsman ben de 19+4 benimde hala geçmedi oruc tutamıyorum yemekte yiyemiyorum🙁 cok zor geciyor gunler Allah saglik versin hepimize. Artik 9 ay süreceğine inanmaya başladım🙁
Sevil34 HandanOsman çok normal ben 24 haftalık hamileyim bebeğim çok hareketli olmasına rağmen bazen hissetmediğim zamanlar da oluyor bulantıya gelince ara ara hala bende de oluyor
Serenica Bizde 19+6yz bugun mide bulantmz yok oglusumz olucakk bende hissetmeynce korkuyorm bazen ilerleyen haftalarda daha belirginlesince bu korkularmz gdicekmis oyle diolar canim
HandanOsman Serenica inşaAllah hissederiz daha çok. Bu bulantılar nasıl geçecek artık yemek yemek istiyorum.😒
HandanOsman Elifdilara bende tutamıyorum oruç malesef😔 9 ay sürerse bebeğim gelişemez diye de çok korkuyorum😞
Serenica HandanOsman canim yemek yiyemedgn icin bulanio aslinda bos oldgu icin br yemeye baslayabilsen keske cinsyet ogrendnzmi
HandanOsman Sevil34 benim her sabah kusma ile başlıyor günüm akşama kadar ne yersem çıkıyo😞 doktor da birşey yapamayız dedi. Serum ve ilaç almak istemiyorum artk
Sevil34 HandanOsman benim ilk zamanlarda bulantı yoktu doktorum bazılarının başlarda bazılarının ortada başladığını söyledi biraz hafifledi ama çok normal endişelenme😊