Burcusbs18 37+3 günlük hamileyim geceden beri tam belimde bir ağrı ve bacaklarıma vuruyor Doğum belirtisi mi bilemedim ve de ahududu yaprağı çayına başladım bugün faydasını görürmüyüm kullanan varsa yazabilir mi?
turansmom1 Burcusbs18 37+6 doğum yapmıştım. Sanci girerse takip et aralıkları, dogum sancısı belden değil makatindan girer. Ahududuyu bilmem ama hurma ve rezene cayı içmiştim 2 3 kez 6 cm açilmayla doğuma gitmiştim😂
Haticeyuce31 Burcusbs18 benmde belden başladı bacaklarıma vurdu uyuşukluk olarak ve o gün doğum yaptım canim belli olmaz kimisinde makatdan kimisine belden vurur seninkide belden vurmuş olabilir
Erdem21 Burcusbs18 canım bu belirtiler hepsi bebeğin kanala düşüp doğum pozisyonu aldığı için rahime yaptığı baskıdır. Ki zaten doğum haftasına girmişsin. Bu belirtilere bakma ne zaman sancin 5 dkda bire inse nişan gelse suyun gelse o zaman bebek geliyorum. Demek oluyor. Umarım yardımcı olmuşumdur.
turansmom1 hum_akr ne küvezi yavv 37 haftalık çocuk küveze girmezki solunum sıkintısı yoksa 😂 Ultrasonda 37+1de 3180 cıkıyordu, 37+6da 2860 doğdu hic bir sorunuda yoktu çok şükür şuanda kırk günlük 4500 ayucuksss🤭
Burcusbs18 Haticeyuce31 kuyruk sokumumdan vuruyor ağrı inşallah bi an önce kızımı alırım kucağıma❤️🙏sağlıklı bir şekilde
hum_akr turansmom1 ne bileyim kız acemiyim bende :) gün olarak hesapladığımızda 8.ay ortası oluyor ondan merak ettim. Bende 37de doğsun istiyorum bütün izinlerim evde geçti.
Haticeyuce31 Burcusbs18 benimde aynı sekildeydi canim hafif sicak bisey gecer gibi olurdu bile yava syavas bacaklarıma inerdi amin inşallah hayırlısıyla al kucagina canim
turansmom1 hum_akr hahaha valla benim usagım çok akıllı keşke doğum gunümde doğsa diyordum. Doğum günümün sabahı gidip sezeryan tarihi alacaktım makat gelişti çünkü nstye girdigimde sancilarım 100dü hemen acil sezeryana alındım ve tamda doğum günümde doğurdum gerçekten😂
turansmom1 Burcusbs18 yok canım sezeryan oldum ben makat gelisti düz olsaydı hic hissetmeden doğuracaktim ama malesef😔