0101sevo Kızlar doğum çantası olarak valiz istiyorum trendyol da çok baktm ama bazı yorumları kötü kararsız kaldım kötü gelir diye korkuyorum sizin aldığınız bi satıcı var mı ?
Kuzeyufuk 0101sevo ben A101 den almıştım orta boy valiz dışı plastik olanlar varya ondan çok aşırı kullanışlı tavsiye ederim A101’e giderseniz bi sorun bazen satılmıyor ellerinde kalıyor ya hemde rengi mordu çok aşırı güzel
aylinsss 0101sevo metro markette kabin boy hemde kaliyeliydi 100 tl geçen haftalarda baktım a101 e bime gelenler baya kötüydü ama sürekli seyahat etmiyorsanız yeterli ordakiler normal süreçte biz çok seyehat ediyoruz o nedenle bebegede kabin boy alacagım metrodan
0101sevo Kuzeyufuk a101 den sipariş verdim sonra iptal ettim gelenlere hep kırık gelmiş değişim için 60 tl kargo parası çıkmış 😔
0101sevo aylinsss açıkçası tatil yapmayı seviyoruz her sene kullanırız hele çocuk olunca daha da artacak o yüzden orta boy ilave şart canım kaliteli olması
0101sevo aylinsss işte bizde çok sevdiğimiz için tatil yapmayı kötü yorumlardan etkilendim hep sadece götürdü ama geri getirmedi falan yazmışlar a101 delilere
aylinsss 0101sevo internetten almak mantıklı gelmiyor o nedenle bana dokunup sağlamlığına bakamıyor insan
Eylullllllllll21- https://ty.gl/6hghsymzd ben bu valizi çok beğendim indirime girdi keşke alsaydım , bidaha ki ay düşerse alacam
0101sevo Eylullllllllll21- evet bunuda begendim ben gri istiyorum ama indirim bekleyemem sanırım çünkü 30. Haftam çantamı hazırlamak istiyorum geç kalmadan
aylinsss Kuzeyufuk onlar hangisi bilmiyorum bir ara aktüeldekilere bakmıştım baya kötüydü özellikle çek çek kısmı