Ask13 Kizlar bugün zofer kullandım ama etkisini göremedim ya nasıl geçecek bu mide bulantısı prilam Dr mi yazdirsam
Dolunayyy Ask13 prilam çoğu kişiye yazılan bitkisel bi ilaç. Zofer, zofran, ondyz gibi ilaçlar prilam etki etmezse al kullan demişti doktorum biraz daha ağırmış prilama göre ve ücretliydi. Inşallah faydası olur da rahat geçirirsin 😇🥰
Meryemkale Ask13 benim bulantılarım 3 gün öncesine kadar çok aşırıydı zofer aldım 1 kere o kesti çok şükür diğerini burda çok okudum kullanan epey insan var ama bence zofer biraz geç etki gösteriyo ben sabah içtim akşam iyiydim
Meryemkale Ask13 biraz uzun sürüye etki etme ama daha sonra çok rahat ediyorsun canım çok şükür ben rahat ettim biraz sabretmek gerekiyo sadece
NefesDeniz Ask13 Bana zofer 8mg çok iyi gelmişti. Çok çok kötü olduğum günlerde de doktorum serum takviyesi yapıyordu. 5.haftadan 13.haftaya kadar maslesef ki çektim ama ilaçlar gözümü açıyordu en azından bişiler yiyebiliyordum.
NefesDeniz Ask13 Kaç gündür kullanıyorsunuz neden işe yaramadı acaba? Ben ilk başta yarım içeyim dedim yani 4mg oluyor ama hiç faydasını görmemiştim hatta doktorumda kızmıştı 8mg verdim lütfen verdiğim gibi iç diye😬Sabahları ben uyanır uyanmaz içiyordum öyle yapın sizde
NefesDeniz Ask13 Anladım henüz çok yeni aynen sabah uyandığınızda için daha iyi etki eder gün içerisinde