Minehasan Merhaba sevgili anneler 13+3 haftalık hamileyim sabah akşam ne yesem kusuyorum, su bile içerken midem bulanıyor 😨bebeğimi etkiler diye çok korkuyorum 😔 önerebileceginiz bir şey var midir ?
Buketkucuk Minehasan Merak etmeyin kusma ve bulantılarınız bebeğinizi etkilemez ancak kan değerleriniz düşecek kadar kötü olursanız belki etkileyebilir ama onuda zaten kötü olduğunuzu anlsrsınız
Caglacolak5237 Minehasan 6 aya kadar kustum canım 1. Aydan 4. Aya kadar ne yediysem kustum tiksindim herşeyden dolap kapağını açtırmazdım hatta 5. 6. Ay daha sakin kusmakla geçti ama kustum 😂 36. Haftadayım hala sabahları kusuyorum oğlum oluyor 😂 yani bi zaman sonra alışıyorsun ama benim midem yara oldu kusmaktan yanıyor artık ama bebeğim sağlıklı çok şükür çünkü hiçbir zaman kusuyorum diye yememezlik yapmadım yedim suda bol içtim
Minehasan Caglacolak5237 bende kendimi zorlayıp yiyorum yememezlik yapmıyorum ama durum böyle olunca canım sıkıldı umarım geçer tez vakitte 🙏🏻 Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım sizde oğlunuzu çok teşekkür ediyorum ☺️