LamiyaCetinkaya 33 haftalık olduk bugün. Benim tansiyon sorunum var, günlerdir gözlerimde baskı hissediyorum, kafamın içi davul gibi. Haftaya doktor kontrolüm var. Bu tansiyon erken doğum sebebiymiş, böyle bir durum yaşayan varmı? Kaçıncı haftada doğurdunuz?
Sevdaleo LamiyaCetinkaya Bende de tansiyon sıkıntıydı 37 ci haftada dogum yaptım sıkı kontrul altında olsan erkn yapmazsın..
1PrensAnnesi LamiyaCetinkaya 20 haftadan beri tansiyon sorunum geçmiyo 30haftalık olucam az kaldı hala sürüyo tansiyon ilacı sarımsak limon sürekli hayatım ve sıfır tuz tüketimi öyle öyle 10hafta dayandık şükür dahada dayanıcam yapacak hiç bişe yyok eğer dikkat etmezsem 35te alırım dedi
Duygukocc LamiyaCetinkaya 35+6 da doğum yaptım tansiyonum sürekli düşük çalışırdı hâlâ da öyle 3 ay oldu doğum yapalı doğumda tansiyonum 3e düşmüştü şuandada hep 10 6 10 5 o şekilde hep düşük
LamiyaCetinkaya Sevdaleo Hiç şimdiye kadar doktorlar farketmedi bu sorunumu. Şimdi belirtileri kime sorsam tansiyon diyor. Kontrole gittiğimde söylicem ölçsünler🤷
Busegul35 Herr kontrolde ölçüm yapılıyor zaten ilk gebeliğimde sıkı takıp edılmedığım ıcın cok yukselıyordu bebeğimi Allah korudu cahıldım bıde sureklı tuzlu yedım cıps tuzlu yemekler vs 35 haftalık sunı sancı İle doğurdum allahtan bebek 2370 doğdu ama 37 haftalık olması lazımdı 35 haftalık olarak doğdu yanı Ikı hafta gerı kalmıs 1 hafta kuvozde kaldı bunda cok dıkkat edıorm tansıyonumu 14 ustune çıkartmamaya calısıorm doktorum her hafta cagırıyor cok dıkkat edıorm hıc tuzlu yemıorm 0 tuz ve peynırı zeytini suya koyuyorum ilaç olarak ecopirin kullanıorm meyve süt cevız fındık faydalı seyler yıyorm ama doktorum cok kılolu bır bebek bekleme buda İlk gıbı kucuk olur dedı tek gelişimini tamamlasında 37 38e kadar 2600olsa bıle yeter kuvoze girmeden haftama göre gelişimi iyi ama kilosu yanı karın çevresi kucuk 2 hafta dedı 1224 grm 30+3🤷🏻♀️