mercimeginanne sissam1 hindistan cevizi yağı, kakao yapı, menekşe yağı, E vitamini alıp karıştırdım. Şükğr daha çatlağım olmadı. Arkadaşımda doğuma kadar kullanmıştı onda da olmadı o yüzden bende denedim :))
koala06 sissam1 Badem yağı,havuç yapı,kakao yağu,zeytin yağı hindistancevizi yağı eşit miktarda bi kapta karıştırdım hergün kullanıyorum. Onun yanında gece yatarkende bi yakınım FAS dan DERMAGESTANE diye krem getirtdi onu sürüyorum
S-r-p sissam1 36 haftayım lierac kullandım şimdiye kadar ama yaramaz kuzumun son zamanlarda hareketleri çok sertleşti ve ayaklarını çok iteklediği belirli yerler var maalesef oralar çatladı her yeri olmasa da
Tugce11 Bio oil kullanıyorum ben 3. Aydan beri şu an 21 haftalığım henüz çatlak falan oluşmadı inşallah oluşmaz 😄
Pelinoz Tugce11 içeriğine temiz demiyirla rcanim dikkat et. Ben de bir kaç defa kullandım daha yarısından fazlası duruyor.
Pelinoz Tugce11 içeriğine temiz demiyirla rcanim dikkat et. Ben de bir kaç defa kullandım daha yarısından fazlası duruyor.
gamzelim2234 @sissam1 Lierac kullanıyordum şimdi bio oil kullanıyorum 32.haftama giricem henüz çatlağım olmadı inş olmadan da doğururum
Pelinoz sissam1 genetik canım genelde annene sor çatlamışsa büyük ihtimal ne yaparsanız yapın sizinde çatlıyor.
Xthinker sissam1 Bio pil ve yves rocher vücut sütü özellikle bio oilden cok memnunlar ama sadece zeytinyağı veya Hindistan cevizi yağı da kullanabilirsin bence