Anne18 Kızlar günde kaç litre su içiyorsunuz 21 haftalığım bugün doktora gittim bol su içmen lazım selincim dedi su azlığı var gibi dedi bu kötü birşey mi??
Selinnna Anne18 3-4 lt içmeye calısıyordum emfeksiyon ve su azlıgından dolayı ☺️ 1 lt şişe sulardan alın daha kolay oluyor
Srhtzlyh Anne18 kendime kural koydum günde 2.5 litre içiyorum her gün. Çaydı kahveydi süttü onları saymıyorum ama sadece suyu o kadar içiyorum. Su azalmasına havuç iyi gelir derler canım bende azlık yok ama yinede günde bir yada iki tane yiyorum
Anne18 mlsmrtgl okadar çok nasıl içiyorsunuz benim anca 1 litredir belki oda hemen tuvaletiö geliyor gidiyor
Mommy2b mlsmrtgl 4.5 litre mi 😳 tebrik ederim ben 2.5 litreye ulaşabilince kendimi yürüyen sağlık abidesi gibi hissediyorum 😅
Srhtzlyh Mommy2b ahada bu ben😂 bende en az 2.5 içeyim diyorum zorla tamamliyorum 2.5 litreyi. Sonrada hadi bakalım dakika başı lavaboya😬
mlsmrtgl Mommy2b ilk aylarda kanama alanım vardı doktor 4-5 litre su tavsiye edince alışkanlık oldu. Normalde 3-3.5 litre içiyordum
Selinnna Anne18 rica ederim limon vs katıp içerseniz de kolay içilir yada tatlı bişeyler yiyin susatıyor zaten ☺️
mommy_bee Suan 9 haftalık oldu. Hic su icmeyen ben 1.5 / 2 litre iciyorum. 3 aydan sonra artıracağım kendimi zorlayıp.
Meryemkale Anne18 ben su içmediğim zamanlar havuç yiyorum sanırım suyu çoğaltıyomuş öyle bişey okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum tabi
Ecmelbeyza Anne18 ay nasıl anladı 😕ben de içmiyorum yanıma şişemi koydum yoksa aklıma gelmiyor içim almıyor Yani. Kuzu havuç suyu amniyon sıvısına iyi geliyormuş iç ondan .
Anne18 Ecmelbeyza valla direk ultrason cihazını açar açmaz anladı suyu azmı içiyorsun su azlığı görüyorum bol bol su içmen gerek dedi
Aysenur05 Bazı günler 5 lt su bidonunu bitirdiğim bile oluyor sürekli yanımda su bulunduruyorm mutfağa gittikce içiyorm su içmk çok önmli hem bebek için hem anne için ödem de olmaz idrar yolu enfeksiyonu olmamasi içinde bol su içmk gerekiyor diye biliyorm