cansugrn A2017 anladm hayirlisi olsun😊 ben en son 15+2de gttm doktoruma o zaman bebisim 160 gramdi smdi 19+1deym persembe gidicez oglusumu görmeye bakalm ne kadar oldu boyu posu😍
oykuduru21 cansugrn maşallah 🧿 sağlık ocağında bana hiç gel demediler kan tahlili takip falan yapmadılar sadece 20. Haftada aşı dediler 🤔
cansugrn oykuduru21 beni bikac ay önce aradilar iste bugün ilk randevum vardi 2 tüp kan verdm yarn da tetanos aşisi olcam kilo tansiyon olcümü yapilcak. 4 kere cagirdilar beni bugün ki ilkiydi
Hsrtp Benim 18+3 detaylı ultrason için 20 de gel dedi doktorum. Arkadaşımın 20 de anlayamamışlar tam olarak 21-22 de tekrar bakıcaz demişler. Şimdi tereddütlüyüm 20 de gidersem tekrar ücreti çok yüksek ztn sizin kaçıncı haftada olacak detaylı.
oykuduru21 Hsrtp bizde 18+3 🥰 22 de gidicez kısmetse doktorumuzla öyle konuştuk daha net oluyor biraz daha büyüdüğü için 🌸
pol34 Ben 21. Hafta için detaylıya gün almayı planlıyorum. Doktorum da öyle dedi. Bugün tetanoz vuruldum kolum ağrıyor. Bi bu bi de penisilin çok acıtan aşılar.
pol34 oykuduru21 benim bu 3. Ya da 4. Oldu daha önce elimi falan kestiğimde vurmuşlardı. Çok stres olmayın kendinizi sıkınca daha çok yakıyor
A2017 oykuduru21 hiç korkulacak bir şey değil ben kızımda yapmıştım anlamadım bile sadece ertesi gün üstüne yatmış gibi agriniz oluyor cok az sımdı 2 gebeyim 19 haftada gıdıcem yaptırmaya