Haticecem Eygm herhalde 😁🤷♀️ya da biz anneler daha bilinçliyiz aman sağlıklı olsunlar kilosu çokta önemli değil 😇💕
Haticecem Zek ne güzel şeyler yiyorsunuz illaki almıştır merak etmeyin 🌸💕aynen öyle önemli olan sağlık 🧿🙏
Camurcu MehZey valla bana önden gidiyor iki haftaya yakın dedi kuzum diktor. Doktorların yorumu da değişiyor ama internetten baktığım kadarıyla uyumlu doktorun dediği
Kelebek97 MehZey Çok heyecanlı bu bekleyişler Perşembe günü 36+4 dü gittik artık yüzünü göstermiyor inci kuşum 3005 gram olmuş 🤣 Sizin en son kontrolümüzde nasıldı kanala girmeye başlamış mi yüzünü gösterdi mi ?
MehZey prensesim35 değil mi 😀😀 eşim diyor ele gelsin ben diyorum olmaz yüzü o kadar ufak olsun ki yemek istiyeyim onu 😀😀
MehZey Kelebek97 benim bebek makat gelişi idi en son 33+6 da gittik bidaha ki randevum 36+2 de son gidişimde bebek düz dedi yeterince sevindim acaba donmuş olur mu bidahakinde 😊
Kelebek97 MehZey Yaa kuzum inan bana benimki hep doğum pozisyonuna yakın duruyordu hiç ters dönmedi yani 😄 O yüzden kaçıncı haftada pozisyon almaya başlıyor tam bilmiyorum. Vakti gelince alır inşallah 🌸🌸
prensesim35 MehZey valla bnm oğlum o kadar ufaktı ki eli kolu kıyafetlerden çıkardı kıyafette yeni doğan kıyafeti yani😂😂
MehZey Kelebek97 insaAllah 😊 şuan 34+5 günlüğüm adet sancısı gibi sancım var ama hafif bel ağrısı biraz zorluyor hafif kahverengi leke peçeteme sinmiş kötü bı durum mu bu