Denizkubra Kubra_6 aynen gorunun mutlaka saglikla yapılması daha iyi herseyin insalah guzel haberler alırsınız 🙏❤
Kubosunyavrusu Kubra_6 canım bende 4 yıllık evliyim 2 buçuk yıldan fazla kendi imkanlarımızla korunduk diyebilirim korunmayı bırakalı 2, yıl oldu neredeyse olmuyordu bebek geçen gün öğrendim hamile olduğumu 7 haftalık. Allahın işi işte.
Kubosunyavrusu Umudunuzu kaybetmeyin. İlişkiden sonra hemen kalkmayın uzanın yatın canlar. Allah hepinizin muradını versin.
Kubra_6 Kubosunyavrusu amin canımmm inşallah. Birliktelik sonrası hemen kalkmıyorum zaten canım yatıyorum biraz inşallah güzel sonuçlar alırım bekliyorum bakalım 🥰🙏🏻
icegul Kubra_6 bizde evlendikten sonra sürekli korunmadık ama her ay açık kapı bırakıyorduk. 5 ay sonra oldu.
Kubra_6 Aysudasaykin aynen canım uzun süreli korunduk ama inşallah kısa sürede güzel sonuçlar alırım 😊
Kbras Kubra_6 canım bizde 2 yıl boyunca hep korunduk bi bıraktık 20 gun sonra hamıle oldgumu öğrendim. Ama yumurtlama tarihimi faln hesaplayıp ona gore planlamıstık . İnş kısa zamanda olur senınde🙏
Kubra_6 Kbras inşallah canım geçen ay bende ovülasyon testiyle takip ettim olmadı bu ay tekrar denedik bekliyoruz bakalım 😊
Baobap Kubra_6 6 sene korundum. Karar verdkten sonra 2.ayda hamile kaldım. Öncesinde aylarca beslenme düzenimi değiştirdim. Spor yaptım. Folik asite başladım.
Kubra_6 Baobap canım bende yazın spora başladık belirli bi kilo verdim 2 aydır da folikasit kullanıyorum ilk ay denedik olmadı bu ayda denedik bakalım beklemedeyim inşallah güzel sonuçlar alırım
Baobap Kubra_6 benim kilo problemim yoktu yalnız. Pandemi dönemiydi sağlıklı yaşam için yaptım. Bu ay iyi haberi alırsınız umarım ☺️
Susam1 Kubra_6 3 yıllık evliyiz ben istemiyordum çocuk kendimi hazır hissetmiyordum diyelim.. Neyse çocuk istedik 2.ayı hamileydim Allah nasip etti
Kubra_6 Susam1 allahım analı babalı büyüksün canım. Bizde artık istiyoruz geçen ay denedik olmadı inşallah bu ay güzel sonuçlar alırım 🥰
Esra_Omer_21 Kubra_6 Ben iki ay sonra hemen hamile kaldım ama sizin gibi uzun bi korunma olmadı bi senelik ewliyim 3 ay korunduk 5 ayda hamile oldugumu ögrendim şuan 32 haftalık gebeyim☺️