Kubra_6 Denizkubra canım 2 sene önce akıntım çok fazlaydı ve kokuluydu muayene oldum mantar var demişti doktor fitil falan kullandım geçti. Şimdi akıntım oluyor ama kokulu değil bu ay hasta olursam artık doktora gözükeceğim
Denizkubra Kubra_6 aynen gorunun mutlaka saglikla yapılması daha iyi herseyin insalah guzel haberler alırsınız 🙏❤
F-Gemi Kubra_6 amiin inşallah🤗 yumurtlama günlerinde daha çok dikkat ederseniz hızlı sonuç alırsınız yumrtlama günleri önemli 😊
_Mother_ Kubra_6 inşallah canım 😍 stres çok önemli kesinlikle stres yapma milletin dediğine de önem verme
Kubra_6 _Mother_ vermeyim vermeyim diyorum da 5 sene olunca artık bi sorguluyorlar 😂 artık bıktım eeee çocuk yok mu kaç sene oldu falan artık gına geldi bu sorulardan
Kubra_6 LamiyaCetinkaya kesinlikle canım stres çok etkiliyor geçen ay çok stres yaptım bu ay sakinim inşallah güzel sonuçlar alırım
Kubra_6 Kaderimm oyyy maşallah allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻 Darısı benim başıma inşallah 😍
Tdof26 Kubra_6 ben doğum kontrol hapı kullanıyordum 8 9 ay kadar kullandım ben 6 ay falan beklerim diye düşünmüştüm ama öyle olmadı 3. Ayda hamile olduğumu öğrendim yani hiç belli olmuyor hakkında hayırlısı olsun
Kubra_6 F-Gemi canım ovülasyon testiyle takip ediyorum 2 aydır geçen ay tutmadı bu ay da takip ettim şuan adetime 6 gün var inşallah güzel sonuç alırım 😊
F-Gemi Kubra_6 netten araştırmıştım korunmayı bıraktıktan sonra en az 3 ay olmayabiliyomuş tabi herkes için geçerli değildir bünyeye göre değişiyodur😊
Kubra_6 ogrenciiiannee96 kesinlikle, yorumlara baktığım zaman genel olarak 2 ile 6 ay arası güzel sonuçlar alan var 😊
MehZey Kubra_6 valla bende 18 imden 1 ay sonra evlendim 19 da da hamile kaldım 20 de doğurcam Allah’ın izniyle 😀