sumeyye8aslan Aysem- Doktorum ilaç mı fitil mı yazdı tam bilmiyorum ama nasıl kullancam acaba faydası oluyor mu
Aysem- sumeyye8aslan kendinize ayrı taharet kovası oluşturun sirkeyle suyu karıştırın 1,2 gün kullandığınızda rahatlarsınız sirke oradaki mikrobu enfeksiyonu geçirir. İlaç içinde doktorunuza danışın.
Babyy1S sumeyye8aslan doktorunuz enfeksiyon icin verdiyse kullanın mutlaka hamilelikde çok çok onemli kullanma talimatı ilacın üstünde yazılı degil mi hangi ilaçları yazdı
sumeyye8aslan Babyy1S bugün yazdi henüz alamadım ama hani faydası oluyormu kullananlar varmı böyle diye sormak istedim ayrıca, akıntı oluyor ister istemez hamilelikte ve kötü rahatsız edici kokuda ondan dolayıda yazdi
Babyy1S sumeyye8aslan düzenli kullanırsanız tabi ki olur bol su ve yogurt tüketin bende enfeksiyonum yogunlasmisti bi kaç kez kanamam olmustu doktorum fitil hap yazdı o geçirdi tamamen kurtuldum ben düzenli kullandigimda faydasini gördüm inş sizde faydasini gorursunuz
Aysem- sumeyye8aslan Su gibi kullanacaksınız doğal antibiyotiktir zaten 1,2 gün kullanın rahatlayınca bırakırsınız. Genellikle doktorlarda gebelere söylerler.