1 ay geçmiş olsa da banada doğum hikayesi yazmak nasip oldu 😌 hamileliğimin başında mide bulantıları çektim 5.aya geldik tam rahatladım derken bu seferde pupp hastalığına yakalandım 1 ay kadar onla uğraştım ne yazikki biraz zor geçti 😞 30.10.2020 38+2 te konturol e gittim ntsye bağlandım bebeğimin kalp atışları yüksek çıktı doktorum bir daha bağlanmami istedi yine yüksek çıktı bu durumda seni doğuma alicam deyince bende bir panik korku heycan 🤭 eşimle kaynanam zaten yanımdaydı 19.00 da doğuma alicam dedi evimize geldik eşyalarımızı aldık hastaneye tekrar gittik yatisimiz yapıldı spinal sezaryan istediğimi söyledim ve doğuma alındım anestezi doktorum sakın olmami söyledi iğneyi yapınca tabi bir irkildim iğne olmadı hamileliğimde 16 kilo aldığım için bir çok deneme sonucu anca uyuşukluk oldu bir sıcaklık geldi beni yatırdılar sondayi taktılar doktorum geldi başlıyoruz dedi ben hala bacaklarımı hissediyor gibi oldum başlamayın ben hissediyorum dedim bacağını kaldır dedi doktorum yapamıyorum dedim herkes bir güldü o anda 😂 midem çok bulandı kustum o anda serumuma bir şeyler eklediler midenin bulantısı geçti 15 dakika sonra pamuk kızım dünyaya geldi yanağıma yanağı deydirdikleri anda dünyalar benim oldu 💓 yarim saat sonrada ben çıktım ama odaya geldiğimde bebeğim yoktu 😞 bebeğim karnımda su yutmuş bunalmış 2 gün makinaya bağlı kaldı hastaneden 5 gun sonra çıkabildik 🤲 yanınıza mutlaka kimyon alın meyve suyunuza katarsiniz gaz çıkarmaya bire bir 👌 2 gün kalmış olsaydım 2 gecelik yeterdi göğüs pompası kesinlikle alın yanınıza sezaryan öyle anlatıldığı gibi korkunç bişey değil biraz ağrın oluyor ama dayanilmiycak gibi değil herkesin bünyesi farklı tabi bebeğim kuvezde olmasaydı mükemmel bir sezaryan geçirmiştin neyseki çok şükür kızım iyi bugün 1 ay aşısını olduk mışıl mışıl uyuyor 💓💞 hakkınızı helal edin biraz uzun oldu sorularinizi yanitlayabilirim 😌