denizakan kızlar zaman gecmiyor sanki etrafimda hamile olan herkes dogurdu bi ben doguramadim zaman bende durdu sanirim 🤔🤗 sizde zaman nasil geciyor ?
Smctn denizakan bende 26+3 haftalıgim serklajliyim sürekli yattığım için sanırım hiç zaman geçmiyor 😊
Sinemm35 denizakan Sorma bende 25 haftalık hamileyim zaman hiç geçmiyor ee virüsten çıkıp gezemiyoruz vakit geçiremiyoruz o yüzden zaman geçmiyor gibi geliyor
denizakan Cemrenin_annesi80 takip ettigimiz icinmi zaman gecmiyor ya yoksa bizdemi bir sorun var diger baanlar patir patir doguruyor 😂😂
Smctn Cemrenin_annesi80 haftamız aynı bugün rahim Içinde hafif agri oldu makata doğru yine başladı ağrı sizde böyle sorun oldumu
Cemrenin_annesi80 denizakan son gün gelincede bi an korku bastırmassa walla uyuyamam heralde korkudan şimdi çabucak gelsın istiozda
denizakan Smctn yok bende olmadi hic agri soguk almissindir ayaklarini sıcak tut malum havalarda soguk
Smctn Cemrenin_annesi80 bu haftalarda yalancı sanci olurmuş öyle biseymi yaşadık acaba bilmiyorum erken doğum riskimde var benim en ufak şeyde korkuyorum