Cnsky Kızlar 5+6 haftalık hamileyim ne mide bulantısı nede aşerme gibi bi durumum var sadece hep uykum geliyo bütün gün akşama kadar yatıyorum öğlen kalkmama rağmen bide hep çok halsizim benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı acaba?
merveclbi Cnsky hayırlı olsun bende ilk zamanlar senin gibiydim 15. Haftadan sonra uyku hali bitiyor 18. Hafta itibariyle geceleri uykudan uyanma başlıyor 😅
sntn Cnsky bende öyleydim ilk zamanlar sadece sabah kalktığımda bir mide bulantım oluyordu şimdi de geceleri felan hiç uykum gelmiyor
Esrahalit Cnsky merhaba bende o haftalarda çok uykum gelirdi yemeği bile son dakikalarda yapardım aslında onu bile yapacak durumda değildim sürekli uyumama rağmen hiç uyumamiş gibiydim ve çok halsizdim şimdi 18 haftalığım geceleri uyku uyumuyorum gunduz de uyusam sürekli uyanıyorum
Hfidan merveclbi Cnsky günde 4 öğün uyuyordum resmen 😂 şimdi 16 yız biraz biraz gitti uykular tadını çıkart uyu yyuyabildigin kadar 😂😂
Esrahalit Cnsky bundan sonra dis ağrısı da cekebilirsin çünkü hormonlarin degisiyor gebelikte hep yaşanır
Cnsky Uyku dışında başka bi belirtim yok ama bu normal mi mide bulantılarım falan ne zaman başlar peki
Kaderimm Cnsky ah cnm olmaz mı yataktan kalkasim gelmiyor hiç ama çözümü kalkıp iş yapmakta buldum kendimi biyerlere verince biraz kendime geliyorum yoksa yattikca yatasim geliyor